Sisustus

TERASSISUUNNITELMIA

Kesäiset säät ovat vallanneet ilmaston ja monista kaupoista ovatkin tarvikkeet ja kalusteet jo vähissä. Sesonki on kalenterin mukaan vasta alkamaisillaan, mutta onko se ihme, että upeat säät innostavat aikaistamaan pihojen ja terassien laittoa? Meilläkin alkoi pihan kaivaminen ja työ on jo hienosti päässyt vauhtiin. Ette arvaakaan mitä kaikkea maan uumenista on kaivautunut esiin. Karjalaa vuodelta -84 (eli silloin kun minä olen syntynyt), muovia, rakennusjätettä ja sen sellaista. Työn touhussa mies innostui jatkamaan etupihan laatoitusta minun ilmoille heittämästä ideastani ja nyt meillä on muutosta sielläkin. Uutta pihaa varten on täytynyt tehdä myös hankintoja, sillä meiltä on puuttunut lähes kaikki tarpeellinen. Puutarhaletku, harjat, haravat ja kastelukannu. Minut tunnetaan hieman nirsomman puoleisena tyyppinä, joten mies totesi heti alussa jättävän väripäätökset minulle. Yhdessä katsottiin mallit ja homma kävi sujuvasti, kun sain rauhassa katsoa mieleiset.
Kollaasi kertookin olennaisen eli tyylisuunnan. Meiltä löytyykin jo Ikean pieni kahden hengen istuinryhmä ja pienet valkoiset lepotuolit lapsille. Perinteisesti olen laittanut pihaan hortensioita sekä oliivipuita, joten jatketaan tällä linjalla. Hortensiat kukkivat viime kesänä koko kauden alusta loppuun. Harmikseni huomasin, että Ikeasta ovat loppuneet jo havittelemani pehmusteet, joten täytyypä suunnata katseet Kodin ykkösen valikoimiin. Hämärtyviä iltoja varten olen varannut meille tuikkuja ja kuvan lyhty olisi kruununjalokivi.

Joko sinun parveke tai piha on kesäkunnossa?

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Ihania juttuja suunnitelmissa! Mulla ei ole koskaan ollut hortensioita tai oikeaa oliivipuuta. Uskaltaisikohan sitä kokeilla, vaikken mikään viherpeukalo olekaan? Meillä puuttuu terassilta vielä kukat ja kaikki pieni kiva 🙂

    1. Kiitos Jossu! Kokeile ihmeessä, meillä on tällä hetkellä vain etupihalla kukkia. Terassia saa vielä ainakin hetken odotella. 🙂

  2. Kauniita suunnitelmia teidän pihalle! <3 Meillä on vihdoin uuden terassivärin myötä valmista ja nyt onkin tullut nautittua kesäisistä säistä ihan vain olemalla lämpöisessä. Mukavia terassipuuhia teille ja ihania sisustushetkiä!

    1. Kiitos Jenni! Onpa mukava, että saitte valmista ja nyt voikin keskittyä rauhassa pihalla olemiseen. Meidän puuhat laajenivatkin ja saas nähdä milloin päästään rentoutumaan ulos.

  3. Mulla on kodin yksi lasiterassi varmaan ikuisuusprojekti sisustaa.Sinne pitäisi löytää hyvä pöytä. Mutta toisaalta haluaisin sinne pienen pöydän, mutta taas sellaisen et voisi syödä siinä.

    1. Oletko ajatellut tehdä itse pöytää? Mietin itse, että se voisi olla yksi vaihtoehto mikäli sopivaa ei löydy. Meidän tämänhetkinen pöytä on niin korkea, ettei ole järin käytännöllinen sohvan kanssa. Tsemppiä ja iloa sisustamiseen, kyllä ne sopivat ratkaisut löytyvät.

Kommentointi ei ole käytössä.