Sisustus

Tyttöjen huone

Koti & sisustaminen
Meillä asustaa kaksi pientä neitokaista, vanhempi on leikki-ikäinen ja nuorempi on juuri taaperon ikään ehtinyt pikkuprinsessa. Lapsilla on ollut yhteinen huone alusta asti ja on ollut suoranainen haaste sovittaa kahden eri ikäisen lapsen tarpeet yhteen pikkuiseen huoneeseen. Välillä jopa pohdittiin makuuhuoneiden vaihdostakin, mutta näppäränä äitinä ratkaisin ongelmat ja huoneet pysyivät ennallaan.
Tällä hetkellä tyttöjen huone näyttää jo erilaiselta, mutta tässä on kuva siitä, millainen huone oli talvella/keväällä. Hieman haikeana näitä kuvia katselen, kun omat pikkuiset kasvaa niin nopeasti.

Huoneessa on tapahtunut paljon muutoksia ja ihan valmis se ei ole vieläkään. Olisi pieniä tuunauksia ja seinät kaipaavat vielä loppusilausta. En vain tiedä, että mitä se olisi?!?

Saatat myös pitää...

3 kommentti

 1. PIdätkö sisustustarroista (esim. jokin pieni teksti kaunokirjaimilla tms.) tai tapeteista leikatuista kuvioista (esim. "satupuu" tms)?
  Olen kyllä ihan varma, että keksit sen viimeisen silauksen sillä aiemmat kuvat huoneesta ovat hurmaavia!! =)

 2. Samaa mieltä kuin Kastanja, eiköhän se idea löydy, huone näyttää niin ihanalta kuvissa noinkin! 🙂 Täällä hiukan samanlaisia pohdintoja menossa, kun tuntuu, että taapero kaipaa jo hiukan erilaista juttua huoneeseensa kuin vauva.

  Meiltä löytyy samainen hyllykkö ja korit tytön huoneesta ja olikin hauskaa nähdä hyllykkö noin pystyssä, meillä kun se on vaakatasossa ja lelut ja kirjat tuppaavat lähteä nopeasti sieltä liikenteeseen… 😀

 3. Kastanja, itseasiassa oon miettinyt pitkään jotain juuri tuon tyylistä (tapettipuu), mutta tarkempaan suunnitteluun ei tunnu löytyvän aikaa. Mietin jo maalausta, mutta maalit luultavasti maksaisi enemmin kuin sisustustarra, joten toistaiseksi en ole päässyt hullua hurskaammaksi. Ideat on enemmin kuin tervetulleita 😀

  Jenni, juuri nimenomaan, lapset on kehittyneet ja kasvaneet niin vauhdilla, että. Meillä oli pystyssä tuo hyllykkö, kun se oli tosiaan käytännöllisempi. (lapset ei yllä ylähyllyille 😉 ) Tosin nyt se on laitettu jo eteenpäin, kun piti saada tilaa muille huonakaluille. (siksi huone on nyt vähän rempallaan…;) )

  Kiva kun laitoitte heti mulle vinkkejä, ehkä tästä saa nyt inspistä riittämiin lähteä suunnittelemaan sisustamista loppuun. (jos se ikinä loppuu… 😉 )

Kommentointi ei ole käytössä.