Sisustus

TUNNELMOINTIA

Viikon verran aikaa joulupäivään ja meillä alkaa olla kotona tunnelmointi jo kohdillaan. Ostin Anttilasta ne mainitsemani valkoiset ledivalot ja ne pitäisi vielä viritellä paikoilleen. Laitoin ne nyt aluksi pianon päälle ja kyllä näyttää hauskalta! Meillä alkoi tänään loma tyttären todistusten jaon jälkeen. Muodollinen, mutta rento tilaisuus herkistytti ekaluokkalaisten vanhemmat ja tilaisuuden jälkeen luokka tyhjeni hymyilevistä vanhemmista. Saapuessani paikalle nimittäin oli ehkäpä hiukan jännitystä ilmassa. 
Suunnittelin hiukan seuraavan viikon aikataulua ja miettiessäni joulusiivousta huomasin, että kovin montaa hommaa ei listalla olekaan. Ainoa suurempi juttu on nuo sohvatekstiilien pesut, sillä mieheni joutuu purkamaan sohvan atomeiksi. Satun olemaan niitä ihmisiä, jotka siivoavat aivan luonnostaan koko ajan, joten meille ei ole kertynyt mitään muuta ongelmakohtaa, paitsi tuo sisävarasto. Tänä vuonna nimittäin aion päästä melko vähällä ja stressin aion skipata kokonaan. Lahjojen suhteen meinasi tulla pientä paniikin poikasta, mutta sekin hoidettiin kahdella iskulla pois. Pienen lahjojen oston meinaan nimittäin nakittaa miehelleni, joka osaa ostaa tytöille uskomattoman kivoja lahjoja nopealla aikataululla ja huokeaan hintaan. Itse sainkin sen toivomani kellon jo syntymäpäivälahjaksi, niin en odota saavani muuta. Yhdessäolo, jouluelokuvat ja hyvä ruoka – rentoa oleskelua unohtamatta ovat ne tämän joulun odotetuimmat asiat. Sen verran aion kuitenkin skarpata, että lupauduin tekemään miehen työpaikalle joulukakun ja kotonakin aion panostaa ruokapuoleen. Nyt aion kuitenkin ottaa rennosti ja nauttia mukavasta viikonlopusta!
Iloista viikonloppua!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Mä saan sukkia joululahjaksi;) Ja siinä se sit onkin. Mä kans odotan vaa et saa olla yhdessä rakkaiden kanssa <3

    1. Ihana, nuo taitavat olla minunkin vakiolahjat jo lapsesta saakka. 🙂 Yhdessäolo ja se fiilis, siinä sen on. <3 Mukavaa viikonloppua!

  2. Voi kun on kauniit kuvat ja teidän sohvahan oikein hohtaa valkoisuuttaan!

    1. Kiitos Suvi <3 kuvissa näyttää onneksi valkoiselta, totuus on toinen ainakin paikoin 😀

Kommentointi ei ole käytössä.