Sisustus

Eteinen

Ostin eteiseen vihreän hortensian, mikä tuo tilaan paljon raikkautta. Kuvat eivät tee oikeutta, niin kivalta tuo näyttää livenä! Laitoin myös eteiseen magneettisen ilmoitustaulun, jos nyt pysyisi monessa asiassa paremmin perässä? Reput rivissä oven vieressä. Mietin, että toisiko pidemmän maton tuohon, mutta enpä tiedä. Väri ei ole yhtään kiva (huono tekosyy). Toisaalta ollaan pärjätty hyvin ilmankin Annon raidallisella pikkumatolla. 
Olen tosi kyllästynyt tuohon tähteen, mutta en löytänyt tähän hätään muutakaan. Se on Lexingtonin (eli maksoikin sen verran, ettei viitsi heittääkään pois) ja ollut meillä tosi pitkään. Olen ollut jo jonkin aikaa allerginen tähdille, eikä se ole helpottanut vieläkään. En muista joko mainitsin, mutta samaa allergiaa on ollut pidemmän aikaa jo vaaleanpunaisen kanssa… Vielä olis jotain söpöä pinkkiä myymättä!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Ihanalta näyttää ja niin raikkaalta.
    Jos satut tähdestä luopumaan niin täällä olisi yksi halukas ostaja:)

  2. Teillä on niin kaunis lattia, ettei mattoja varmasti kaipaakaan 🙂
    Iloista viikon jatkoa!

  3. Okei, ihan karehdittavan siisti! Meidän eteisestä löytyi tänään yhet märät sukat myllyrällä kokoa 33 ja ulkovaatteet lattialla. Niin plus kaverien ulkovaatteet x 3 MYÖSKIN lattialla. Miten me ei tajuttu suunnitteluvaiheessa ottaa huomioon lasten kamuja 😛

Kommentointi ei ole käytössä.