Sisustus

Happy birthday

Loppuvuosi on meillä yhtä juhlan aikaa. Äidilläni, siskollani, anopillani sekä itselläni ja lukuisilla tuttavilla on syntymäpäivät marras-joulukuussa ja sehän tietää paljon juhlimista!

Kun syntymäpäiväkauteen yhdistää pikkujoulut, niin juhlia saattaa tulla yllättävän paljon. Lisäksi lapsiperheessä on vielä päiväkodin tai koulun kauden päättäjäiset. Usein myös harrastus tarjoaa loppunäytöksen, ainakin balettikoulussa on ollut näyttävät juhlat kautta aikojen. Toisaalta nautin itse aika paljon juhlissa, vaikka aikataulullisesti on haasteita.

 

Vietän tänään omia syntymäpäiviäni ja juhlimme niitä isommalla porukalla tulevana viikonloppuna. Se on sopiva väliviikonloppu jolloin ei ole muuta ohjelmaa. Lasten koulussa vietettiin jo loppuvuoden juhla eli itsenäisyyspäivä sekä joulu kätevästi yhdessä (kyllä, kannatan) ja parin viikon päästä on sitten edessä balettikoulun näytösviikonloppu Helsingissä.

Hyvää juhlaviikon alkua, keskiviikkona nimittäin vietetään hieman suurempia syntymäpäiviä kun Suomi täyttää sata vuotta!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Onnea! <3

    1. Mia Huttunen says:

      Kiitos Jenni!

Kommentointi ei ole käytössä.