Lazy Saturdays

Lazy Saturdays
Lauantaiaamut perinteisin menoin. Myöhään herääminen, kauneusrutiinit, aurinkoiset aamut ja valoisasta kodista nauttiminen ilman kiireen tuntua, perheen yhteinen tekeminen päivän aikana…Kuka voisi olla pitämättä tällaisista aamuista? Monet sanovat usein, että sunnuntait ovat niitä parhaita ja en käy sitä kiistämään. Lauantaiaamuissa on kuitenkin jotain muuta. Ehkä energisyyttä eri tavoin? Sunnuntait ovat hyvin pyhiä ja oikeastaan niin rentoja, ettei juuri mitään viitsi aamun tunteina tehdä. 

Otettiin vähän varaslähtöä pääsiäisen viettoon ja maistatettiin ekaa kertaa mämmiä tytöillä, kun ruis viimein sopii neideille. Toinen tykkäsi, toinen ei…Olin yllättynyt siitä, kummin päin meni mieltymykset…Vähän olisi oksiakin tarkoitus tänään koristella, mutta Ainopa ilmoitti ettei tykkää oikein koko touhusta. Kysyin, että miksei? Vastaus oli: ei vaan tykkää. Voihan se olla, että kohta mieli muuttuu. Aikaisempina vuosina kun kevät on ollut pitkällä ollaan järjestetty pihalle munan etsintää. Tämä on niin hauskaa, kun tytöt ovat vielä niin pieniä ja se innostus on jotain niin suurta! En tiedä miten käy tänä vuonna, liekö sataa koko viikonlopun?
Tuoretta ruokaa, enemmän kasviksia ja juurespainotteisempi ruokavalio. Sopivasti kalaa ja oikein vähän valkoista lihaa. Mä olen innostunut yhä enemmän kokkailemaan kasvispainoitteista ruokaa. Punaista lihaa en ole juurikaan syönyt vuosiin, mitä nyt pakollisissa menoissa joskus on ollut heikko hetki kieltäytyä. Ei heikko siksi, että olisi tehnyt mieli vaan se korrektius! Pikkuhiljaa alkaa olla se aika, kun kaupat on pullollaan kauden satoa – hetki vielä niin kotimaistakin saa laajemmalla valikoimalla!
Iloista lauantaita!

Avainsanat: , ,

8 thought on “Lazy Saturdays”

 1. JohannaL 12 huhtikuun, 2014 at 9:22 amEdit

  Ihanaa viikonloppua sinne!

  • Mia Huttunen Post author12 huhtikuun, 2014 at 2:19 pmEdit

   Kiitos samoin sinulle JohallaL!

 2. Korukopan Eija 12 huhtikuun, 2014 at 6:42 pmEdit

  Aivan ihania kuvia!! Mukavaa viikonloppua sinne <3

  • Mia Huttunen Post author13 huhtikuun, 2014 at 9:54 amEdit

   Kiitos Eija <3 Ja samoin sinne!

 3. Suffeliini 13 huhtikuun, 2014 at 11:39 amEdit

  Ihanat kuvat taasen! Täytyykin laittaa korvantaakse tuo lokerovati idea. 🙂

  • Mia Huttunen Post author14 huhtikuun, 2014 at 1:36 pmEdit

   Kiitos! Tuo on kyllä tosi kätsy ja hauska. 🙂

 4. T uisku 14 huhtikuun, 2014 at 8:32 amEdit

  Ihana kuvat jälleen, minkä valmistajan / mistä tuo kiva astia on missä nuo kasvikset on omissa lokeroissaan? Ihanat MK:n blatsut, mulla on mustahopeat ennestään ja nyt tilasin valkoiset/kulta logo 🙂

  • Mia Huttunen Post author14 huhtikuun, 2014 at 1:39 pmEdit

   Kiitos T uisku! Tuo on Stockmannilta ostettu, Aza merkkinen astia.
   Mun teki tosi kovin mieli valkoista/kultaa, mutta jäin sitten empimään ja luotin varmaan mustaan. Saa nähdä muuttuuko vielä mieli ja tuleeko hankittua toisetkin? 🙂

Comments are closed.