Sisustus

Makuuhuoneen uudet ikkunat

Ikkunaremontti on tältä erää ohitse ja hyvä niin, sillä täällä sairastellaan edelleen. Asennus oli nopeasti suoritettu ja oikeastaan koko eilinen päivä menikin siivotessa. Tänään jatkoin ruokakomeron järjestelyä ja siitä tulee huomenna postaus. Itselläni on uusi tauti tulossa päälle, joten laitan nyt pikaisesti kuvat ennen ja jälkeen tilanteista. Muutos on aikamoinen!
Tässä lähtötilanne viime kesänä:
Ja näkymä tänään:
Ennen ikkunaremonttia:

Ruskeat karmit poissa:

Vaatekaappi/nurkka
Vaatekaappi/-järjestelmä on vielä suunnittelussa eli työnalla. Meillä on pari vaihtoehtoa ja punnitaan nyt asioita. Aika pian pitäisi kuitenkin päättää, sillä tuo lipasto on auttamatta liian pieni paidoille, sukille ja kaikelle muulle, mikä ei roiku rekissä. Ja rekkikin on lähdössä, liian pitkä tähän huoneeseen lipaston kanssa.
Lähteäkö modernille ja musta-vakoiselle linjalla vai vaalealle linjalle uutta ja vanhaa yhdistellen? Siinäpä vasta pulma, sanoi tyttäreni.

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Aivan huikea muutos 🙂 Kerrassaan ihanan näköinen huone <3

  1. Kiitos Helmis, kiva kuulla että pidät. <3 Alkuperäiseen verrattuna on kyllä tosi iso muutos, sillä karmit olivat huonosa kunnossa. Ei edes näy kuvista kuinka huonossa..

 2. On kyllä upea muutos! Ja viihtyisä makkari muutenkin. Tuo rekki on kyllä kiva, harmi kun meilläkään ei ole tilaa semmoselle. Hayn loop-naulakko meillä on, mutta siihen ei paljoa mahdu.

  Miten olisi vaaleeta, uutta ja vanhaa ja ripaus mustaa?

  1. Kiitos Rouva V! Huone on melko viihtyisä jo nyt, vaikka esim. sängynpääty puuttuu vielä. Itse on tarkoitus tehdä kun jää sellaista "ylimääräistä" aikaa joku viikonloppu. Rekki on kiva, mutta se on liian täynnä.
   Hyvä ehdotus, täytyy laittaa mietintään. Tällä hetkellä taitaa juuri sellainen ollakin. (mustat valot, mitkä eivät vissiin näy kuvassa)

 3. Kyllä on kivan näköistä ja uusi ikkuna tekee kyllä paljon. Mulla oli sama idea kuin Rouva V:llä 🙂 meillä on tuo yhdistelmä ja tykkään 🙂

  1. Kiitos Laura! Kyllähän se on iso juttu. Onneksi ei tarvinnut käydä itse karmeja maalaamaan, niin kuin lastenhuoneessa ja olkkarissa.
   Hyvä ehdotus, ehkä se siitä muotoutuu vielä itsestään? 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.