Sisustus

Muumimaassa

Kaunis, lämmin ja aurinkoinen päivä Naantalissa, Muumimaassa!
Oli iloinen ja mukava reissu tänäkin kesänä! Teimme tällä kertaa päiväreissun, sillä loma on ollut täynnä matkustelua. Välillä tuntui mukavalta tehdä retki ihan päiväseltään ja se osoittautui oikein hyväksi valinnaksi. Koko perhe jaksoi hyvin, vaikka herättiinkin ajoissa ja melko myöhäänkin meillä meni. Hiukan pientä eripuraakin matkaan mahtui, äkkiä se harmitus kuitenkin haihtui kun vastaan käveli Emma Teatterin Emma.

Muumitalossa riitti hurjasti nähtävää ja ihmeteltävää. Pikkusisko jaksoi upeasti kävellä kaikki portaat ylös! Alastulossa äiti hiukan sitten auttoikin, nimittäin hillokellari oli pakko päästä näkemään ja sinne pääsikin vain ahtaita kierreportaita pitkin. Jännä paikka pienten mielestä!

Muumiystävät kainalossa uskalti käydä tervehtimässä Muumeja. Niiskuneiti tanssitti isosiskoa ja se oli hurjan hauskaa! Ihka elävä Niiskuneiti.

Työn ja tuskan takana oli saada lapsosista edes yhtä kuvaa. Muumimaa oli niin jännä paikka, että ei sitä paikallaan tahtonut pysyä.

Pitkän taipaleen päätteeksi pääsimme rantaan ja levähdimme hetken uimamajassa. Kyllä olisi tytön tehnyt mieli käydä uimassa, eikä tuntunut yhtään hassummalta idealta äidistäkään! Päivä oli todella lämmin.

Kävelimme lopuksi pois rantareittiä veneitä ihastellen.

Merituuli oli todella lempeä ja lämmin! Jäin todella kaipaamaan paikkaa ja tunnelmaa.

Päätimme käydä vielä syömässä eräässä rantaravintolassa ja nauttia alkuillan tunnelmasta.

Päivä oli pitkä pikkuisellekin ja uni maittoi vasta, kun lähdimme kävelemään pois. 
Oli onni, että otimme vaunut mukaan matkarattaiden sijasta. Näissä oli hyvä levätä ja tavaraakin sai paremmin mahtumaan mukaan.
♥ Mia

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Suloisia kuvia ja ihanan kuuloinen reissu! 🙂

    1. Kiitos! 🙂

  2. Reissunnehan oli ihan kuin meidän visiitti muumimaailmassa 😉

Kommentointi ei ole käytössä.