Sisustus

Päiväpeittoja

Sunnuntait ovat otollisia päiviä selailla rauhassa nettikauppoja, etsiä ruokareseptejä tulevan viikon varalle ja käydä ulkoilemassa. Meidän reipas kymmenen vuotias tyttö oli itse suunnitellut syntymäpäiväjuhlansa ja hyvin pitkälle toteuttikin ne, joten meille jäi hurjan paljon aikaa tehdä tänään muutakin. Juhlaviikonloppu oli todella hauska ja odotan innolla jo uutta viikkoa.

Makuuhuoneiden vaihdoksen myötä kirjoitin aikaisemmin, että etsin meille nyt suurempaa päiväpeittoa. Yllättävän monella liikkeellä on kehnot sivut ja esimerkiksi Stockmannin nettisivuilta oli hankalaa löytää valikoimaa. Niinpä katselin sieltä aivan jotain muuta ja etsimisen jälkeen päädyin tekemään tilauksen tuttuun Ellokseen.

Kuva: Ellos, Roselynn päiväpeite
Kuva: Ellos

Syksyn tummanpuhuvat sävyt houkuttelevat sänkyyn lukemaan ja nukkumaan. Tumma viininpunainen on tyylikäs ja kaunis valinta. Ostin meille viime syksynä samantyyppiset tummanharmaat lakanat ja ne ovat olleet miellyttävät käytössä. Ainoa miinus on kangaspinnan ja sävyn kuluminen.

Kuva: Ellos
Kuva: Ellos

Tilasin meille tämän alimman, valkoisen päiväpeitteen reilun kokoisena. Oikean tai sopivan koon löytyminen oli todella vaikeaa, koska meillä on 140cm leveä sänky ja moni peite on joko kapeammalle tai leveämmälle sängylle. Otin sen suuremman koon, koska todennäköisesti meille on kuitenkin tulossa pian uusi sänky. Saa nyt nähdä, sopiiko peite meille vai täytyykö etsiä jokin toinen malli.

Saatat myös pitää...