Sisustus

PELKISTETTY RUOKAILUTILA

Ruokailutilamme on tällä hetkellä hyvin pelkistetty, sillä joulun alla en halunnut käydä suunnittelemaan mitään ylimääräistä. Sivupöydälle on tarkoitus laittaa hieman joulusuklaita (ja muita herkkuja) sekä kukkia ja kynttilöitä. Vuodenvaihteen jälkeen pöytä on niin sanotusti tyhjä ja ajattelin viimein laittaa tilan sitten kuntoon. Mattokin on mietittynä tähän ja pohditaan miehen kanssa, hankitaanko vai ollaanko ilman. Selvää on se, että haluamme tänne hiukan särmää – säilyttäen kuitenkin hillityn linjan.
Neljännen tuolin hankinta alkaa olla kohta ajankohtainen, mutta tuntuu vielä turhalta kun DSW:llä ei ole vielä vakiopaikkaa. Sehän sopisi hyvin sohvan kupeeseen, mutta vähän mietityttää onko se liian korkea? 
Mikäli emme hanki mattoa ruokailutilaan (mikä tuntuu hyvin epätodennäköiseltä), edessä olisi ehkäpä ruokapöydän vaihto. Koen, että tila on nyt liian valkoinen ja pöytä saisi erottua lattiasta paremmin – joko toisen värisenä tai maton avulla. Seinille on tulossa jotain kivaa, ehkä jopa peili? Pian viritellään kuitenkin vähän jouluista tunnelmaa. Lapset odottavat jo hurjan innoissaan pian alkavaa joululomaa. Kiirehän tässä taitaa tulla valmisteluiden kanssa. Vielä on viikon verran aikaa nauttia jouluvalmisteluista ja kaikeasta tohinasta!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kaunista ja nuo tuolit ovat ihanaaaaat <3 <3

    1. Kiitos S <3 Nuo metallijalkaiset DSR:t sopivat meille niin hyvin.

Kommentointi ei ole käytössä.