Sisustus

Kuusen pallot

Ostin meille tänä vuonna uudet pallot kuuseen, sillä tavaran läpikäynnin yhteydessä meiltä löytyi sekalainen kokoelma aivan jotain muuta, kuin tyyliämme. Nyt varmasti joku ajattelee, että onpa turhamaista, mutta mitäs minä tekisin sellaisella, mikä ei kuitenkaan päädy käyttöön. Tai pahimmassa tapauksessa vain ärsyttää. Jos jotain olen oppinut ostokäyttäytymisestäni tämän vuoden aikana, niin  sen, etten voi korvata mitään toisella tuotteella mihin en ole tyytyväinen. Esimerkiksi voin ostaa vaikka tietynlaisia mattoja vessaan, mutta jos en todella pidä niistä, ostan pian lisää mattoja vessaan.  Tämähän johtaa siis loputtomaan osteluun monellakin saralla. Eli mietin todella tarkkaan, mitä haluan ja sitten lasken, onko se budjetin mukainen. Ellei, niin säästän siihen. Joulukoristeiden kanssa nimittäin on käynyt vuosien saatossa niin, että olen hankkinut paljon kaikenlaista ja sitten en kuitenkaan käyttänyt niitä. Myin todella paljon joulutavaraa pois ja myös lahjoitin. Tein rauhassa tilaa ajatuksille ja mietin kokonaisuutta.
Päätettiin ostaa juuri nämä pallot, sillä vaalea sävy on tismalleen sama, mitä eräässä vuosia sitten ostamassani kankaassa. Tästä kyseisestä kankaasta nimittäin piti ommella suojapussukka valkoiselle amaryllikselle, mutta se homma on edelleen kesken. Olen pitänyt sävyä siis omanani jo vuosia, mutta päätynyt perinteisiin jouluväreihin, vaikka ne eivät välttämättä edes ole minun juttuni. Hassua, mutta totta. 
Lisäksi hankin myös kultaisia ja punaisia palloja, näitä tulee sypresseihin ja muuhun koristukseen. Saa nähdä, riittävätkö pallot kuuseen ollenkaan, sillä onnistuin ostamaan vain kuusi pakettia. Lisäksi ostin Anttilasta yhden paketin palloja, jotka ovat lähes identtiset näiden sävyjen kanssa. Näitä voi sitten ripotella kuuseen sinne tänne. Kuusenhakureissu on tulossa huomenna ja lapset odottavat jo innoissaan. Yritin muuten etsiä valkoista tekokuusta lastenhuoneeseen, mielellään max. metrin korkuista. Osaisiko kukaan lukija kertoa, mistä tällaisen voisi löytää?

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Onpas kivoja palloja. Jännityksellä odotan, mitä meidän varastosta löytyy. Taidan joutua ostoksille 😉
  Itse ostin valkoisen pikkukuusen Clash Ohlsonilta 🙂

  1. Hei Olga ja kiitos vinkistäsi! Meillekin löytyi nyt sopiva kuusi samaisesta liikkeestä. Miten en itse tajunnut katsella tuolta?
   Mukavaa joulunodotusta sinulle!

 2. Kivan väriset pallot. Mistä nämä ovat?

  1. Kiitos Anni! Pallot ovat Stockmannilta. Harmikseni pallot olivat jo ainakin Helsingin tavaratalosta loppuneet, muualla saattanee vielä ollakin?

 3. Kauniit pallot 🙂
  Minä olen ihan samanlainen, on täysin turhaa ostaa mitään väliaikaista, sillä se vasta tuhlausta onkin.
  Iloista joulua!

  1. Kiitos Elisa! Veit sanat suustani eli juuri näin – kannattaa ostaa juuri sitä mitä tarvitsee/pitää, väliaikaisjuttu hoikentavat lompakkoa paljon. Eikä ole kestävää kehitystä! Hyvää joulunaikaa sinulle!

 4. Mä kanssa olen oppinut säästämään rahat juuri siihen mitä haluan enkö sorru enää hutiostoksiin!
  Kauniit pallot 🙂

  1. Se on järkevää, sillä säästää jo paljon. Kiitos, pallot on kauniit enkä malta odottaa, että saan ne kuuseen. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.