Sisustus

Prinsessojen huone

Saanko esitellä,
Prinsessojen huone ♥
Lastenhuoneessa alkaa olla valmista, vaikka tänään maalataan vielä ikkunanpokat.
Huoneen ilme siis tulee vielä raikastumaan, kun ruskeille pokille sanotaan hyvästit.
* * *
Viikko tässä meni, olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Kaikki eteni aikataulussa ja mikä parasta, lapset ovat päässeet leikkimään ja touhuamaan remontista huolimatta.
Tarkoitus oli alunperin saada molemmalle lapselle oma, rauhaisa nurkkaus nukkumiseen. Tähän asti meillä on ollut käytössä nukkulaatikko ja se toimikin aikansa erittäin hyvin. Pikkusisko on nukahtavaa sorttia ja on aina nukahtanut heti sänkyyn päästyään. Nyt kuitenkin kasvun tuomat tarpeet saivat meidät pohtimaan uutta ratkaisua ja tässä sitä ollaan.
Jaoin huoneen ”kahtia” eli kun molempien sängyt oli mitoitettu mahtumaan pitkälle seinustalle, niin keksin siirtää vaatekaapin niiden väliin. Nyt molemmilla on oma nurkkaus ja kaappi antaa myös näkösuojaa.
Pikkusisko nukkuu vielä toistaiseksi pinnasängyssä, mistä on otettu laidat pois. Tämä on appiukon tekemä ja hän on aikoinaan rakentanut sen miehelleni. Sängyllä on paljon tunnearvoa ja siinä on nukkunut molemmat lapsemme.
Pikkusiskon nurkkaus noudattaa tähtiteemaa. Tytöllä olisi kovasti toiveissa saada jotain keijumaistakin tähän, joten se osuus on vielä mietinnässä miten toteutan. Tekstiilit on ostettu GANT – baby-mallistosta. Peitto on mitoiltaan 90x120cm, joten pituutta riittää vielä monta vuotta.

Tähtiä, tähtiä tähtiä…
Nämä ihanuudet tilasin jo kertaalleen eräästä nettiliikkeestä, josta tuotteet olisi voinut noutaa.
Odottelin noutovahvistusta jo hetken aikaa, kunnes sain ilmoituksen, että toinen setti on loppunut varastosta. Kyselin perään ja sain vastauksen, että asiaa hoitava henkilö on lomalla.
Kolme viikkoa meni ja sain nuivan viestin, että tilaukseni on peruttu, koska en ole noutanut sitä kahdeksan päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Viestejä vaihdeltiin ja sain tietää, että tuotetta on varastossa vasta reilun kuukauden päästä!
Sitten löysin onneksi toisen liikkeen, mistä sain hyvää ja ystävällistä palvelua. Tilaamani tuotteet sain noutaa Postista jo seuraavana päivänä! Ihana kiitos kuuluu liikkeelle, nimeltä Sisustussydän.
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä…prinsessan autot!
Sopivaa parkkitaloa on yritetty etsiä, mutta ei vielä olla löydetty.
Isosiskon nurkkaukseen valikoitui prinsessan juttuja tyttären toiveen mukaan.

My little princess

Prinsessakirjoja luetaan paljon.
Leikkinurkkausta
Tämä osio on vielä keskeneräinen, mutta ei se leikkimistä ole vielä haitannut.
Tytöt ovat kovia kokkailemaan ja leikkimään kotileikkejä.

Seinä on vielä tyhjä. Tilasin kankaita IINUlta uutta viiriä varten. Ajattelin, että tässä osassa huonessa voisikin olla sitten vähän enemmin värejä, kun nukkunurkkaukset ovat aika rauhallisia värien suhteen.

 

Puisia leikkiruokia on tullut hamstrattua ja ehkä esittelen niitä myöhemmin lisää. Viimeisin ostos on hauska aamiaissetti.


Muutamia yksityiskohtia 


Huoneessa on vielä matto, mikä on menossa vaihtoon. Muoto on oikea, mutta väri ei oikein tunnu sopivan enää niin hyvin, vaan kaipaisin toista sävyä. Myös erilaisia verhoja olen miettinyt, mutta en ole löytänyt mieleisiä. Verhot olisi helppo ommella (nykyiset itse ommeltu), kun löytyisi sopivat kankaat. 
Vaatekaappiinkin pitäisi ommella uudet verhot, kun vanhat eivät oikein enää istu värien puolesta.
 Vaatekaapin järjestelin myös uuteen uskoon, on paljon loogisempi nyt.
Siitä ja syysvarustuksesta sitten toisella kertaa lisää. Nyt tuli aika pitkä postaus, toivottavasti jaksoit lukea loppuun asti!
♥ Mia

Saatat myös pitää...

14 kommentti

 1. Aivan ihanalta näyttää teidän prinsessojen huone! Tosi kaunis tuo uusi seinäväri ja järjestys näyttää toimivalta. Kivasti suunniteltu kokonaisuus, kun molemmille on rauhallinen nukkunurkkaus ja sitten yhteistä leikkitilaa. Kaunista! <3

  Mukavaa viikonloppua teille!

  1. Kiitos Jenni!<3
   Näin alkuun toimivuus on tullut testattua ja itseasiassa järjestys tuntuu nyt kätevämmältä. Selkeämpi ainakin.

   Hyvää viikonloppua teillekin!

 2. Onpa kaunis huone tyttösillä, kyllä heidän kelpaa tuolla asustella. Kauniit verhot laitoin merkille, minkälaista kangasta ne ovat? Näyttävät laskeutuvan kauniisti.

  1. Kiitos!
   Verhot on ommeltu pimennysverhokankaasta, ovat paksuhkot ja sileät. (voin tarkistaa materiaalin vielä)
   Laskeutuvat todella kauniisti ja pysyvät siisteinä myös lastenhuoneessa.
   Mukavaa, kun jätit viestin.

 3. Tosi ihana lopputulos! <3

  Tämän äidin silmää hivelevät puiset parkkitalot…
  En tiedä minkä tyylinen parkkitalo on etsinnässä, mutta esim. seuraavilla merkeillä on kivoja, puisia parkkitaloja:
  Djeco, Plan Toys, Educo, Le Toy Van ja Woody.
  Mikäli haluat tehdä omannäköisen parkkitalon, löytyy Riimikolta aika kiva ja edullinen vaihtoehto, josta saa maalaamalla persoonallisen (tai sitten vaneriostoksille?)

  Ihana postaus ja kivoja kuvia 🙂
  Mukavaa viikonloppua =)

  1. Kiitos <3 Puinen parkkitalo miellyttäisi kyllä! Täytyypä käydä katsastamassa nuo merkit. DIY-projektin ehtisi myös ehkä toteuttaa vielä, jos näistä ei mikään ole riittävän pieni ja söpö. 😉

   Mukavaa viikonloppua teillekin!

 4. Kaunis huone tytöillä. Mistä tuo vitriinikaappi on? Tykkäisin kovasti itsekkin tuollaisesta:)

  1. Kiitos!
   Vitriinikaappi on appiukon tekemä meidän suunnitelmien mukaan. Inspiraatiota tuohon löysin Pentikin kaapeista eli sieltä voisi löytyä kaappeja, toki ilman vaatetankoa. 🙂

 5. Ihana huone prinsessoilla! Noissa puisissa parkkitaloissa on kyllä monta ihanaa vaihtoehtoa. Meidän tytsy tosin olis pienenä halunnut yllätys yllätys pinkin, mutta eipäs sellaista sentään löytynyt.

  1. Kiitos!
   Eiköhän me joku puinen malli löydetä – mielessä kyllä jo suunnittelen sellaisen toteutustakin. 😉

 6. Kaunis huone, täällä minäkin haluaisin nukkua ja leikkiä!!

  1. Kiitos!

 7. Aivan ihanan sulonen huone pienillä prinssessoilla! <3 Mie kans haluisin nukkua ja leikkiä tuolla..jos oisin pikkasen nuorempi 🙂

 8. Nätti huone, kyllä kelpaa siellä leikkiä suloisia prinsessaleikkejä 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.