Sisustus

RIPAUS PUNAISTA

En voinut vastustaa kiusausta! Käytiin viikonloppuna joulukoristeet lävitse ja sieltä lähti kokonaisuudessaan iso määrä myyntiin. Noin puolet ehdin jo myydä viime kuussa ja tunnetila ei nyt antanut myötä, vaan tarvitsin miehen henkistä tukea kaikkien koristeiden kanssa. Jäin vielä miettimään tämän GreenGaten punaiset mukin kohdalla, että onko liikaa ja tiedättekö mitä, kyllä se on. Ainakin toistaiseksi jäi hetken huumaksi ja vaihdoin valkoisen kipon tilalle. 
Tavaran karsimisprojekti on edennyt joulukoristeisiin ja huomasin, että tässä kohtaa toimii vain Konmari – menetelmä. Meidän kaikki joulupallot neljää lukuunottamatta on sellaisia, mitä inhoan. Vain pienet koristepallot Ikeasta ovat miellyttävät ja käytänkin näitä lähinnä paketoinnissa ja muutamissa asetelmissa. On se jännä juttu, miten kaavoihin kangistuminen vaikuttaa niin moneen asiaan. Ensimmäistä kertaa on sellainen olo, että voin huokaista koristeiden kanssa helpotuksesta, kun pääsen eroon niin monesta turhasta ja inhokki – jutusta. Lapsille pakattiin omat pinkit koristeet omaan pieneen tähtirasiaan ja tuntui huojentavalta, kun saatiin turhat jutut pois sieltäkin. Tytöillähän on joka vuosi oma kuusi huoneessaan ja saavat koristella sen mieleisellään tavalla. Ostin heille tänä vuonna Ikeasta söpöt pastellisävyiset pallot ja nämä ovat juuri täydelliset pinkin sarjan kanssa. Pikkupalloja siis paketit molemmille ja aivan tohkeissaan ovat koristeistaan!
Punaista nähdään meillä tänä vuonna pihapuissa ja parissa pikkukuusessa/sypressissä sisällä. Minulla on perinteenä koristella ainakin yksi sypressi pienillä punaisilla palloilla ja se traditio ainakin pysyy meillä. Mitä muuta koristetta meille tuleekaan, jää nähtäväksi. Olen tullut järkiini ja aion olla hieman suunnitelmallisempi tänä vuonna. Kaikkea kaunista ei tarvitse hankkia, vinks vinks.
Rauhaisaa illanjatkoa!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Oikein kauniilta näyttää ripaus punaista! <3

    1. Kiitos Kerttu! <3

  2. Jouluisin tuppaa tuo mopo kyllä karata käsistä. Meilläkin pitäisi juurikin nuo joulukoristeet karsia myös, niin paljon turhaa löytyy sieltä.

    1. Kyllä, juuri näin. Joulukoristeiden karsiminen on ollut yllättävän hankalaa ja mietin, että miksi se tapahtuu vähitellen vuosi vuodelta. Hiljattain päätin, että aivan turhaa säästellä jotain mikä ei ole oma juttu. Meillä on nyt hyvin vähän koristetta ja ajattelin käydä ostamassa mieleiset pallot. Ehkä juuri siksi on tullut osteltua vähän sitä sun tätä, kun ei ole kerralla vaan osannut ostanut haluamaansa.

Kommentointi ei ole käytössä.