Sisustus

Turkoosia kylpyhuoneeseen

Syksy on saanut sellaisen innostumisen liikkeelle, että flunssassakin mietin mitähän voisi laittaa sinne ja tänne. Lukemani mukaan se on melko yleistä ja mitäs sitä intoa suotta piilottamaan. Antaa leimuta kuin liekki valloillaan! Kyllä se siitä laantuu tai rauhoittuu.
Halusin jotain piristävää meidän kylpyhuoneeseen, joka on muuten aika väritön. Kesällä meillä näkyi keltaista, vihreää ja hiekkaa. Näin syksymmälle mentäessä huomaan kuitenkin innostuvani tummemmista sävyistä ja jokainen huone on omalla tavallaan erilainen, vaikka sama linja jatkuu läpi talon. Näin Ikeassa nämä kauniisti toisiinsa sointuvat pumppupullon ja lattiapyyhkeen ja nehän sopivat meidän kylpyhuoneeseemme hyvin. Pieni muutos tai pikemminkin lisäys ilahduttaa pitkään!
Kylpyhuoneessa kuvaaminen on haasteista suurin tällä hetkellä ja en ole vielä ratkaissut, miten osaisin ottaa hyviä kuvia. Kameran säätöjen kanssa ei onnistanut yhtään, joten täytynee ihan oikeasti perehtyä taas olosuhteiden vaatimiin kikkoihin mitä ikinä lienevätkin.

Valkoinen lyhtykin on uusi hankinta, joka on parhaillaan saunassa. Luultavasti se tulee käyttöön muuallekin, mutta näinä koleina ja pimeinä iltoina kaipailin kovasti kynttilöitä ja tunnelmaa. Saunan sävyttämistä mietimme edelleen, mutta se on listan häntäpäässä. Sen sijaan suihku ja suihkuseinä kaipaavat piakkoin uusimista. Nyt tavoitteena on hiukan lepäillä ja olla pian terässä. Viikonloppuna on hurjasti asioita ja sunnuntaina aion olla kunnossa, sillä meillä on liput Habitareen. Ensimmäistä kertaa olemme menossa, joten nyt olisi mukava olla terveenä!
Mukavaa perjantainta!

Saatat myös pitää...

7 kommentti

  1. Ihania hankintoja olet tehnyt 🙂 kivaa viikonloppua 🙂

    1. Kiitos Johanna 🙂

  2. Aivan tajuttoman upea kylppäri sulla *_* <3

    1. Kiitos namehisa 🙂

  3. Oikein ihanaa viikonloppua 🙂

    1. Kiito S, mukavaa oli 🙂

  4. Täältä löytyy sama matto valkoisena. 🙂 Itsekkin kävin ensimmäistä kertaa Habitaressa. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.