Sisustus

Vanhan Porvoon idylliä kokemassa

Lämpimät terveiset Porvoosta, yhdestä mieluisasta kesäkaupungista.
Tänä kesänä ollaan ajeltu jo pariin otteeseen aistimaan Vanhan Porvoon tunnelmia ja maistelemaan tämän kesään herkkuja. Enpä voisi kuvitella kesää ilman Porvoon helteisiä pikkukatuja.

Kaupunki oli taas laittanut kauniita istutuksia ja tunnelma oli enemmin kuin kohdillaan. Ensimmäisellä reissulla ei tullut juurikaan ostettua mitään, sillä lähes kaikki putiikit olivat sulkeneet ovensa. Viimeisimmällä reissulla jotain tarttui mukaan ja ihana oli kierrellä liikkeissä, kun ihmisiä oli vain kourallinen liikkeellä.

En sitten koskaan lakkaa ihastelemasta näitä kauniita, vanhoja rakennuksia ja yksityiskohtia. 
Puotien pitäjät laittavat omia somistuksiaan ovien pieliin ja niitäkin kiersi moni pieni ihminen ja vanhempikin ihastelemassa.

Skafferista haetaan aina pienet herkut mukaan. Tällä kertaa mukaan valikoitui tikkunekkuja, toffeeta ja purkki hilloa.

Olemma monesti ruokailleet tässä ravintolassa ja voin lämpimästi suositella. Annokset ovat herkullisia ja tarjoillaan ihanalle ulkoterassille (sisällä on myös pöytiä). Täällä viihtyy lämpimänä kesäpäivänä ja -iltanakin.

Toivottavasti jaksoit katsoa edes puolet kuvista. Näitä olisi riittänyt vaikka kuinka (muistakin aiheista). Pientä jatkoa on luvassa niistä ostoksista myöhemmin, tähän en viitsi enää jatkaa.
Mia

Saatat myös pitää...

15 kommentti

 1. Tällainen kaupunki minulla onkin kokematta..mutta houkuttelevalta näyttää! Millaisia putiikkeja täällä siis on? Vaate-, sisustus- ja ruokapuoteja?

  1. Suosittelen pysähtymään tai vierailemaan Porvoossa, jos se reitille sattuu. Ihana, idyllinen paikka kaikenikäisille. Vanhassa Porvoossa on aivan ihastuttavia pieniä puoteja, missä myydään sisustukseen ja kotiin tuotteita, myös vaatteita ja muutama erikoismyymäläkin (muistaakseni) löytyy.

  2. Hyvä tietää, kiitos 🙂

 2. en oo ikinä käyny porvoossa, mutta nää tämän kesän blogeissa pyörineet kuvat kyllä saivat sen aikaan että pakkohan tonne on päästä ensi kesänä viimeistään..

  1. Ei muuta kuin hyvää matkaa ja iloista reissua! 🙂

 3. Ihania Porvoon kuvia ja olisipa ihana päästä pitkästä aikaa itsekin kävelemään tunnelmallisille kaduille. Ihana reissu teillä, kiva nähdä mitä löytyi kotiinviemisiksi. 🙂

  Aurinkoista sunnuntaita!

  1. Kiitos Jenni! 🙂 Tuliaisista postausta viimeistään ensi viikolla, kun ollaan päästy palailemaan kotiin.

   Aurinkoista viikkoa Sinulle!

 4. Kyllä jaksoin katsoa ( hyviä ja kauniita kuviasi jaksaa aina ). Itselle tuli sama "kuvapaljous ongelma" Lappeenrannan hiekkalinna kirjoituksen kanssa. 🙂 Käyhän kurkkaa jos ehdit. 😉

  Tuonne Porvoosen täytyy kyllä päästä käymään.
  Onneksi kesää on vielä jäljellä jotta ehtii kokea ja näkeä vaikka mitä suomen suvessa. 🙂

  1. Kiitos paljon Minttu! Mukava kuulla ettei kuvat kyllästyttäneet. Tulen katsomaan sinun blogiasi – poikkesimme myös hiekkalinnoilla, joten hauska nähdä mitä itse olet sieltä kuvannut. 🙂

   Mukavaa viikkoa sinulle!

 5. Ihana kaupunki ja hyvä paikka asua!

  1. Oikein mukava kuulla. Porvoo onkin ollut yksi kohde mielessä, missä olisi mukava joskus asua.

 6. Porvoo on ihana kaupunki ja olet ottanut iHANIA kuvia 🙂 Mekin käytiin juuri Porvoossa päiväretkellä, katso kuviani täältä!

  1. Kiitos! 🙂 Porvoo on todella kaunis ja kiva paikka – niin kesällä kuin talvellakin (etenkin joulun aikaan). En saanut linkistä postausta auki?

 7. Ihania kuvia! Porvoo on minunkin suosikki kesäkaupunki. Haikeudella muistelen vanhaa opiskelukaupunkia.

  1. Kiitos Hanski!

Kommentointi ei ole käytössä.