Sisustus

HAAVEVALAISIN

Mikähän jännä taika siinä piilee, että eteesi lankeavat pitkäaikaiset haaveet aina, kun sitä vähiten odotat. Tämä valaisin on just sellainen kiva esimerkki, ihanasta haaveesta mikä toteutui aivan spontaanisti. Lähdin hakemaan terassille paria juttua, kun näin tämän kauniin pöytävalaisimen Espoon Cobellossa. Hintakaan ei ollut paha, vain muutamia kymppejä. Olin jotenkin kuvitellut, että tämäntyylisestä valaisimesta saa pulittaa hunajaa. Minulla kävi siis todella hyvä tuuri. Tässä oli onnea selvästi mukana, nimittäin esillä ollut malli ei toiminutkaan, vaan varastosta löytyi kuin löytyi vielä yksi kappale. Se minun kappale. Tällaisia löytöjä olen tehnyt viikon varrella enemmänkin ja ajattelin koostaa niistä vielä ihan oman postauksen.

Valaisimen jalustaosa on betonia ja sattumoisin juuri sävyltään perfect tuon Iittalan Meno-kassin kanssa, kuin myös muiden vaaleanharmaiden sisustusjuttujen kanssa. Tuon designby:n peitteen kylkeen löytyi toinen ihana juttu, mikä on pakko esitellä pian. Se on myös niin ikään yksi pitkäaikainen haave, mitä olen etsiskellyt huonolla menestyksellä.
Ajattelin hankkia vihdoin ja viimein sen kartellin jakkaran meille ja tiedättekö sehän olisi just täydellinen tuon valaisimen jalustaksi, eikös vain? Hay on myös hyvä, mutta se on ollut apupöytänä toisella puolella sohvaa.
Valoteho valitsemassani lampussa ei ole kovin kaksinen, mutta tosin tarkoituskin on olla lähinnä tunnelman tuoja. Tuosta sohvaseinältä uupuu vielä muutama musta kehys. Meillä on mennyt viimeiset viikot niin tiiviisti ulko- ja pihatöissä, ettei ole ollut aikaa niiden kiinnitykseen.
Hieman kaipailen sivupöytää tähän takaisin, mutta tuolle kaapille ei juurikaan ole tällä hetkellä parempaa paikkaa. Kokonaisuus sopii kuitenkin hyvin kuvaan, siis kirjaimellisesti ja sisältö on todella hyvin saatavilla ruokapöydän vieressä. Säilytän siellä maljakoita, kynttilöitä, kynttilänjalkoja ja joulukoristeita. Harmaa huopakassi pehmentää ilmettä ja sopii hyvin paikkaan kuin paikkaan.
Ihan toimiva ja hyvä kokonaisuus, vai mitä?

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Kaunis ja rauhoittava kokonaisuus <3 Ja tuollaiset löydöt ovat ihan parhaita! Nyt varsinkin aleaikaan voi noita huippulöytöjä tehdäkin. 🙂 Mukavaa juhannusta! <3

  2. Ihanan näköistä.

  3. Kiva toi lamppu, hyvää juhannusta.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  4. Toi valaisin on ihan super! Aivan mahtava löytö 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.