Sisustus

ITSENÄISYYSPÄIVÄN TUNNELMISSA

Kaunista itsenäisyyspäivän aamua! Tänään on Suomen 99. itsenäisyyspäivä ja moni varmaan tietääkin, että ensi vuonna juhlitaan sata vuotiasta Suomea monin tavoin. Minulla on ilo kertoa teille, että yksi yhteistyökumppanini, Fiskars on monipuolisesti mukana juhlistamassa Suomen satavuotista taipaletta. Syksyn pressitilaisuudessa esiteltiin tulevan vuoden juhlamallistoa, upeita tuotteita monenlaiseen käyttöön. Fiskars on yksi virallinen yhteistyökumppani Suomi 100 – hankkeessa.  Siinä on mukana useita yhteistyökumppaneita, sekä erilaista ohjelmaa läpi vuoden. Voit lukea lisää Suomi 100 hankkeen nettisivuilta. Juhlavuoden kunniaksi Fiskars luovuttaa kauniin Dagmarin puistoalueen suomalaisten käyttöön nimellisellä yhden euron vuokrahinnalla sadaksi vuodeksi. Kälvikenissä sijaitseva luontoalue kunnostetaan ulkoilusta nauttivien käyttöön. Aivan ihastuttavaa, eikö vain? Luontoalueen sijainti on Uudellamaalla, joten täältä pääkaupunkiseudultakaan ei ole kovin pitkä ajomatka rauhaisan luonnon keskelle. Taidan suunnitella itsekin visiittiä tuonne perheen kesken lähivuosina.
Yksi mielenkiintoinen havainto, minkä tein tilaisuudessa oli tämä mukihylly. Kyseessä on jokaiselle vuosikymmenelle suunnitellut, omat mukit. Jokaiselle siis löytyy oman vuosikymmenen muki vaikka syntymän mukaan. Itse olen syntynyt 80-luvulla ja rupesin nyt pohtimaan, oliko kyseisen vuosikymmenen muki mustavalkoinen vai jokin muu? Lisätietoa löydät Arabian nettisivuilta.
Fiskarsin tilaisuudet ovat aina näyttäviä ja erilaisia. Somistus on aivan omaa luokkaansa ja melkein häkellyin näistä kauniista asetelmista. Ihastelin ja vähän haaveilen taas iki-ihanista Ateenan aamuista. Nämä ovat vain niin uskomattoman kauniit. ♡ Olen aivan vakuuttunut, että hiukan rikastuessani hankin näitä meille kotiin. Ehkei tähän taloon, mutta tulevaisuudessa. Niin, ja ensin pitää saada säästettyä – näitä tarvitaan useampi haaveilemaani kombinaatioon.
Arvaatko, mitä tässä kuvassa on?
Yksi on ylitse muiden, tämä Oiva Toikan Lintu on kaunis. Nyt se saa uuden sävyn itselleen, Suomen värissä. Tiesitkö, että linnun syntyprosessi on mielenkiintoinen monine vaiheineen?
Kaikki lähtee liikkeelle tästä.
Ja valmis, kaunis yksilö on tässä.
Näissä tunnelmissa jatkuu itsenäisyyspäivän vietto meillä.
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.