Sisustus

Philips Steam & Go – vaatehöyrystin kokeilussa

Pääsin mukaan ihanaan yhteistyökampanjaan Philipsin kanssa Indiedaysin Inspiration Day – tapahtumassa. Philips on tuonut markkinoille helppokäyttöisen Steam & Go – vaatehöyrystimen, jonka käyttö on helppoa ja nopeaa. Ja nyt en narraa, nimittäin tämä laite todella toimii hyvin myös kiireen keskellä. Hyvästi silitysrauta ja kömpelön silityslaudan viritys – tällä laitteella housut, mekot, paidat ja muut vaatteet saa hetkessä siliämään.

Vaatehöyristimen näppärän käytettävyyden lisäksi myös koko on todella mainio, sillä laite on kevyt ja sen saa helposti mukaan. Pienen koon ansiosta voit pakata laitteen reissuun, sillä se
mahtuu näppärästi matkalaukkuun eikä tuo juurikaan lisäpainoa. Kevyt laite on helppo pitää yhdessä kädessä ja toisella pitää vaatekappaleesta kiinni. Höyrystin on nopeasti käyttövalmis, alle minuutissa ja lämpötilaa ei tarvitse säätää. Vesihöyryssä onkin parasta se, että se sopii lähes kaikille materiaaleille ja näin myös vaikeasti silitettävät vaatteet oikenevat tällä laitteella. Ei siis tarvitse kaivaa silitysrautaa ja -lautaa esiin.
Vesisäiliö on näppärän kokoinen eikä tuo juurikaan painoa käsikäyttöiselle laitteelle. Säiliöstä riittää vettä muutamaan paitaan tai mekkoon ja säiliö on helppo täyttää. Tosin kokeilun aikana ehdin käyttää koko säiliön yhteen mekkoon, kun innostuin kääntelemään kaikki saumat. Aika koukuttava laite, sillä päädyin käsittelemään myös miehen työpaitoja.

Tässä minun suosikkimekkoni saa höyrystimen käsittelyä. Kangas on silkkiä ja mekko on jäänyt aika vähälle käytölle, koska tätä ei ole voinut oikein silittää. Uuden laitteen avulla sain kuitenkin oiottua rypyt nopeasti ja mekko pääsee pian käyttöön.

Kokeilin vaatehöyrystintä jo Indiedaysin Inspiration Dayssa ja kylläpä sillä sain kiireen keskellä gaalaillan paidankin edustuskuntoon. Vaaleanpunainen paita rypistyy ikävästi pesussa, mutta äkkiäkös se on kunnossa ja vielä ilman silitysrautaa.
Kiinnostaisiko sinua Philipsin vaatehöyrystin? Käy osallistumassa Instagramin puolella kilpailuun ja voit voittaa itsellesi oman Steam & Go – vaatehöyrystimen. Pääset osallistumaan kilpailuun seuraavilla ohjeilla Instan puolella:
1. Julkaise Instagramissa kuva omasta kesämekostasi, joka kaipaa pelastusta
2. Muista lisätä kuvaan hashtagit #steamNgo ja #kesämekko2015
Paljon onnea kilpailuun!
Kurkkaa kilpailun ohjeet ja säännöt myös täältä!

Saatat myös pitää...

7 kommentti

 1. Vaikuttaa kyllä niin näppärältä :))

  1. Kyllä, suosittelen kokeilemaan etenkin jos karsastaa silittämistä ja haluaa kuitenkin sileää. 🙂

 2. Oi, tuo vaikuttaa todella kätevältä! Olen joskus aikoinaan töissä käyttänyt höyrystintä vaatteiden oikomiseen ja se oli kyllä kätevää ja nopeaa. 🙂

  1. Kiva kuulla, olenkin odottanut että tällainen laite tulee markkinoille kuluttajille suunnattuna. Tämä on ollut meillä päivittäisessä käytössä ja nyt ei oikein osaa olla enää ilman. 🙂

 3. Anonyymi says:

  Oi, toi vaikuttaa hienolta. Toimiko hyvin sun miehen työpaitoihin? Ovatko siis "pukupaitoja"? Inhoa silittämistä..

  -Eppu

  1. Kyllä, eli tavallisiin kauluspaitoihin. Muutama paksumpikin juhlavampi puvun paita löytyy – niihin en kokeillut. Inhoan itsekin jatkuvaa silittämistä ja nyt on mieskin opetellut käyttämään tätä. Höyry on tehokas ja se samalla tuntuu myös raikastavan etenkin rummusta otettuja vaatteita.

 4. Anonyymi says:

  Mistä/minkä merkkinen tuo valkoinen salmiakkikuvioinen paita on? 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.