Sisustus

SUNNUNTAIN KAHVIT

Tänään on vietetty isänpäivää ja muistettu isiä eri tavoin. Juhlapäivä on meilläkin tärkeä ja perinteinen aamiainen syntyy pienelläkin panostuksella. Kakkua ei tänä vuonna hankittukaan, vaan mieheni sai suklaarasian aamukahvin kylkeen. Tyttäret olivat askarrelleet isälleen hienoja kortteja ja minä puolestaan muistin miestäni kahvitermosmukilla. 

Kiitos ihanan talvisen sään, pääsivät isä ja tyttäret tänään pulkkamäkeen! Kuulemani mukaan kovin monikaan ei ole ilahtunut lumen määrästä. Meillä se on kuitenkin tervetullutta ja mikäpä olisi hauskempaa, kuin sunnuntainen aamupäivä kinoksilla.
Kommentteihin vastaaminen ei nyt valitettavasti onnistu. En saa sivuja/kommenttikenttää avattua lukuisten yritysten jälkeen! Samaa vikaa ilmennyt aikaisemminkin, joten täytyy vaan kestää. Kuvat näkyvät myös koneellani toisinaan rakeisina, joten pahoittelut jos kuvien laadussa on vikaa.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Ihania vaaleita kauniita kuvia! <3 Itse olen huomannut kanssa tuon kommentteihin vastaamisen! Todella rasittavaa kun ei pääse vastaavaan :/

    1. Kiitos Sanna! <3 No nyt onnistui. Juu eikö olekin inhottavaa? Mistähän moinen ongelma johtuu, olisikohan bloggerissa vika?

Kommentointi ei ole käytössä.