Sisustus

Talvisen sisustuksen lempparit

Mökillä oleminen ja loma erityisesti ovat tehneet minulle hyvää. Itseasiassa koko perhe on saanut rentoutua pohjoisessa hyytävän talvisissa tunnelmissa. Luonnon äärellä oleminen kokoaa kummasti mieltä ja arjen ulkopuolelle pääseminen rentouttaa sata kertaa enemmän kuin vain kotona oleminen. Siinä on oikeastaan pari hyvää mottoa lomalle, jollaista tarvitsen joka vuosi.

Kokosin alle muutaman tämän hetkisen suosikin, joista pidän paljon. Nämä täydentävät hyvin skandinaavista tai ajatonta tyyliä ja sopivat varmasti moneen kotiin. Kuvasta löytyy muutama vanhakin tuote, pari uutuutta on kolahtanut kovastikin.

Ylärivin vasemman puoleinen tuote on Balmuirin vaaleanharmaa villahuopa. Tämän sopisi niin hyvin meille muun huovan joukkoon. Hankin meille hiljattain vaaleanharmaat sohvatyynyt, joten olisi varmasti hyvä parivaljakko. Iittalan vuosia sitten monen suomalaisen sydämeen päässyt Nappula on uusiutunut uudessa ihastuttavassa sävyssä. Luulenpa, että tämä sopii erinomaisesti moneen kotiin ja tyyliin. Samaa sarjaa jatkaa myös ruusukultainen aaltovati, joka meiltä löytyy metallin/kromin värisenä. Tämä olisi kaunis yksityiskohta, jota voi hyvin hyödyntää monenlaisessa käytössä. Meillä se on toiminut hedelmien ja ruokien tarjoilussa, koristeena sellaisenaan ja miksei se menisi kynttilän alusenakin.

Keskimmäisessä rivissä on Ralph Lauren Homelta aivan ihana hurrikaanilasi kynttilälle. Tämä sopisi hyvin olohuoneen pöydälle, sivupöydälle, keittiöön, vaikka mihin. Hinta ei ole edullisemmasta päästä, joten haaveilulistalle hypähtää tuote. Ehkä jossain vaiheessa? Iittalan Kaasa – lyhty on kaunis ja ajaton, tämän hankin melko varmasti jossain vaiheessa. Sävy sopii syksyyn ja talveen, parhaiten ehkäpä mökille? Rivin kolmas tuote on niin ikään Ralph Laurenilta, kaunis tarjotin ratsastustyyliin. Tämä sarja on ehdoton, jos rakastat englantilaista tyyliä ja haluat ripauksen tallin tunnelmaa kotiin.

Alimmalta riviltä löytyy pitkäaikainen suosikkini: Iittalan harmaa menokassi. Meille on näitä tullut jo useampi kappale ja kaksi on tällä hetkellä lastenhuoneessa. Napakat huopakaistaleet nivoutuvat jämptiksi kassiksi, joka sopii moneen käyttöön. Meillä on näitä kaksi tummansinistä kauppakassina, yksi harmaa alakerrassa ja pari kappaletta lastenhuoneessa. Aivan ihanat!

Seuraavaksi white tea kynttilä, sopii hyvin talviseen iltaan ja tunnelmaan. Kaveriksi saman sarjan punaiset raitatyynyt. Nämä ovat niin Miamaista mökkityyliä kuin voivat olla, että sellaiset nähtäisiin jos omistaisin joskus mökin! En epäile ollenkaan, etteivätkö sopisi meidän nykyiseenkin olohuoneeseen (tai makkariin). Tyyliä täydentäisi punainen kynttilä tai Aaltovaasi.

Saatat myös pitää...