Kauneus Lifestyle

Täydellinen tuote kasvoille: Skin Defence Multi-Protection Essence

Aurinkoinen ja erityisen lämmin kesä on kestänyt jo viikkoja. Lapset ovat nauttineet uimisesta ja muutamia rantapäiviäkin on ehtinyt tähän lomaan pitämään. Olen erityisen tarkka, mitä tulee auringolta suojautumiseen. Yksi helpoin tapa on tietenkin varjossa pysyminen ja vaatteiden valinta niin, että niillä saa peitettyä ihoa. Näin kuumalla ilmalla, kuin reilut +30 celsiusta, vaatteilla suojautuminen ei ehkä ole ensisijainen vaihtoehto.

Löysin jo keväällä hyvän aurinkosuojan kasvoilleni, kun etsin tilapäistuotetta. Tästä Body Shopin Skin Defence multi-protection essence – tuotteesta tulikin minulle kestotuote, sillä olen ollut siihen todella tyytyväinen. Kevyt, hyvin imeytyvä, ei tahmaa ja tuntuu ihanan viileältä. Mitä muuta voi kasvosuojalta toivoa? Ainoa miinus on se, ettei samassa sarjassa ole vartalovoidetta.

Samaan sarjaan kuuluu myös muita hoitotuotteita, kuten tippoja vaalentamaan jo olemassa olevia maksaläiskiä. Sain muutama vuosi sitten pienen läiskän kasvoihin ja se on siitä hieman suurentunut. Lääkärin mielestä ei huolta, joten keskityn nyt vain käyttämään riittävän hyvää suojaa. Siksi käytänkin suojatuotteita ympäri vuoden. Ne suojaavat kasvoja myös muilta ilmansaasteilta.

Iltaisin kasvojen putsaaminen on tärkeää ja kuumalla säällä myös näppyjä voi tulla helpommin. Olen loma-aikaan käynyt jonkin verran kuntosalilla ja myös tämä sää saa kuona-aineita ja epäpuhtauksia ihon pintaan. Siihen löysin todella hyvän hoitotuotteen Stockmannilta.

Estée Lauderin NightWear Plus on kolmen minuutin pikanaamio. Suosituksena on käyttää sitä kahdesti viikossa. Naamio on tehokas, puhdistaa ja kirkastaa ihoa selkeästi.

Nämä kaksi ihonhoitotuotetta kulkevat mukanani myös reissuilla. Plussaa myös tuubimallisesta pakkauksesta, sillä nämä ovat matkakäytössä kätevät pakata kosmetiikkapussiin. Annostelun on myös helppoa. Täytyy toivoa, että Body Shopille tulisi vielä vastaava vartalotuote.

Saatat myös pitää...