Sisustus

5-vuotiaan huoneessa // sisustuskuvia

Muuton lähestyessä päätettiin kokeilla uutta ratkaisua tutussa ympäristössä. Meidän tyttäret ovat asustaneet samassa huoneessa koko ajan. Uudessa kodissa on kuitenkin ajatuksena laittaa molemmille mahdollisesti omat huoneet ja tämä on luonnollisesti herättänyt tytöissä paljon ajatuksia: puoleen ja toiseen. Vielähän sitä ei tiedä, muutammeko kolmioon, neliöön vai viisiöön (?), sillä uutta kotia ei noin vain ole löytynyt. Sohvan myynti antoi kuitenkin tilaisuuden harjoitella itsenäistä nukkumista, kun siirsimme sänkymme olohuoneeseen. Se on osa tätä kaaosta, mistä olen hiukan hämilläni.
Näissä kuvissa on hurjan vähän tavaraa, ilme ei todellakaan ole nyt ihan samanlainen vaan tänne on tuotu vaikka mitä. Muutamia muuttolaatikoita, vaaterekki (tytön toiveesta), vanhan tiikkilipasto ja paljon Legoja. Korikassiinsa tyttö laittoi tyynyjä, tosin nyt siinä on tyllihameita. Pehmot ovat tärkeitä ja niitä onkin kertynyt paljon. Mietin, että pitäisi varmaan hankkia toinenkin tuollainen musta-valkoinen kassi, sinne saisi sitten tyynyt.

Muutto lähestyy ja tasan kolmen viikon päästä ollaan jo uudessa väliaikaiskodissa! Hurjaa, mutta näin se menee. Kaikki on tapahtunut todella nopeasti ja oma pää ei meinaa välillä pysyä mukana. Murun synttäritkin on parin viikon päästä, mutta taidetaan suosiolla kutsua sukulaiset kylään sitten uuteen kotiin. Joku saa kohta sätkyn, ellen mene kokoamaan lisää laatikoita. Pakkaaminen alkakoon tosissaan!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Se on kyllä tytöille iso muutos nukkua omissa huoneissaan, jos aina yhdessä ovat olleet.
  Nyt ei muuta kuin tsemppiä muutto puuhiin. Se on niin työlästä ja aikaa vievää hommaa.

  1. Niin on, ehkä alkuun oli suurempi juttu mitä ajattelin. Nyt on mennyt tosi hyvin, vaikka tytöt eilen päättivät haluavansa yhteisen huoneen. Saa nähdä mitä sitten, kun the koti löytyy. 🙂
   Kiitos tsempeistä, en muistanutkaan että se on näin työlästä. Ainakin kaloreita kuluu!

 2. Näyttää tosi kivalta huoneelta. Musta-valkoisuus puhuttelee.

  1. Kiitos Saga.
   Mietin, että tuleeko noista kuvista nyt vähän liian ankeen oloinen mielikuva kokonaisuudesta – vaikka tyttö itse pitää juuri nyt erittäin paljon valkoisesta ja mustasta. Mitkään muumit, värit ja kivat kuosit ei enää sovi. Ostan kuulemma liian lapsellisia vaatteitakin. 😉

  1. Kiitos Jenna.

 3. Huone näyttää kivalta! Ihania mustavalkoisia juttuja! Jättimäiset tsempit pakkailuun! 🙂

  1. Kiitos Viivi! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.