Sisustus

Makupaloja eteisestä

Saatiin eilen illalla eteinen vihdoin ja viimein edes vähän parempaan käyttökuntoon eli hattuhyllyn seinälle. Ei ole sähköjä, listoja, peiliä saati kenkähyllyä tai edes koria hatuille ja hansikkaille. Kuitenkin alkaa näyttää vähän paremmalta kuin sekainen sotku, mikä täällä aikaisemmin vallitsi. Arka väri eteisessä laattojen saumoissa, eikö totta? Mies käsitteli saumat ja nyt niihin ei tartu lika. Käsittely kestää käytöstä riippuen vuoden tai kaksi ja sitten uusintaroundi. Laatta oli muuten aivan oiva valinta, nimittäin se kätkee kaiken pölyn, hiekan ja muun ravan – maastoutumista ei kunnolla huomaa, mutta kuulee kun imuroi.
Nyt tumma ja vanha tuoli on siellä missä pitääkin. Kovin montaa paikkaa sille ei tässä talossa ole, eli jos siihen kyllästyy tai tarvitsee tilaan lisää säilytyskalusteita, niin myyntiin lähtee. Vielä saa kuitenkin ihastuttaa paikallaan.

Eteistila ei ole kovin suuri ja tässä ei vielä olekaan kaikki säilytyslaatikot ja hyllyt. Tänne mahtuu kaikki tarpeellinen jo nyt. Se on yhtä kuin 2 talvihaalaria, 4 x kauppatakki, lasten ulkoilu- ja kauppa-asusteet, 2 lastenkaulahuivia sekä aikuisten ulkoilutakit yhteensä 3 kpl. Lisääkin toki mahtuu, mutta yritän nyt järkevöittää tätä tavaran määrää myös vaatepuolella. Käytän nimittäin kahta paria kenkiä ja yhtä takkia…
Ja lastenpuoli näyttää tältä…

Kaikki hankinnat, mitä tähän mennessä olen tehnyt ovat jääneet pihistä -linjalle. Hattuhylly Ikeasta 24,95e, värikkäät koukut 5kpl 5,95e ja vanha tuoli kierrätyskeskuksesta 25e. Henkarit, rasiat ja asut vanhoja.
Huomenna olisi tarkoitus urakoida lastenhuonetta, eli toivottavasti olisi postausta siitä jo piakkoin tulossa. Siitä ei taidakaan olla blogin puolella minkäänlaista esittelyä, niin voisi olla paikallaan tehdä tilannetsekkaus, vai mitä?
Hyvää viikonloppua!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Tuo lattia on kyllä niin kiva! Ja nuo koukut, onko nekin Ikeasta? Tuolikin on niin upea juuri tuossa tai sitten olkkarissa. Tykkään! 🙂

  Saadaanko pian postausta Ps-kaapista?

  1. Kiitos Rouva V <3 Juu, koukut on Ikeasta ja niin kivat, että niitä tulee ehkä lastenkin huoneeseen. Tytöt tykkäävät itse niistä tosi paljon.
   Katsotaan, jos kaapista saisi postauksen aikaan.

 2. Täällä on seurattu teidän remonttia, vaikka kommenttia ei ole tullut jätettyä. Tuo laatta on kyllä upea! Oikea nappilöytö!
  Tuo vanha tuolikin on todella hieno ja sopii kauniisti tummuudessaan vaaleaan eteiseen!
  Tsemppiä remontti- ja stailauspuuhiin! 🙂

  1. Mukava kun jätit kommentin Iina. 🙂
   Laatta on hyvä ja olen ollut siihen yhä enemmän tyytyväinen, sillä se on käytössä kätevä ja vielä kaunis (eteistilaan). Kiitos, tsemppiä tässä tarvitaankin. Jaksaa jaksaa, vaikka pieni breikki olisi nyt enemmän kuin paikallaan. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.