Sisustus

Makuuhuoneen muutos

Huoneiden vaihtamisen myötä myös makuuhuoneemme koki suuren muutoksen. Saimme tilaa ruhtinaalisesti ja lapset saivat kompaktin, hallittavan tilan itselleen. Koska neliötä on nyt niin paljon enemmän aikaisempaan verrattuna, tämä muutos oli suurempi ja vaatii enemmän minulta ”sulattelua” kuin olin ajatellut. Ensin minusta tuntui, etten keksi mitään millä tilaa täyttää. Tämä kuulostaa hassulta, sillä olen monta kertaa miettinyt mitä lisätä ja tehdä, jos tilaa olisi enemmän.

Matto jäi toistaiseksi tänne, sillä lastenhuoneeseen ei mahdu nyt minkäänlaista mattoa. Tilanne voi muuttua, jos tytöt saavat kerrossängyn. Se on kuitenkin epätodennäköistä, sillä meillä on suunnitelmissa muuttaa tästä uuteen kotiin lähiaikoina.

Makuuhuoneeseen jäi valkoharmaa sävymaailma, mihin on hieman totuttautumista. Olen mieltänyt sen lastenmaailmaan, joten meidän mustavalkoinen tyyli saa hetkeksi vetäytyä.

Tulin aivan uudenlaisen ongelman eteen, kun suuremmassa skaalassa pieni päivänpeitto ei enää sovikaan. Nyt tarvittaisiin suurempi peite, mikä suojaa sänkyä paremmin.

Valaisimet jäivät vielä kattoon, sillä en näe mitään syytä lähteä niitä heti vaihtamaan. Molemmat ovat vaaleat, omanlaisensa ja ajavat asian hyvin. Työpöytä siirrettiin myös makuuhuoneeseen, sillä saan tänne nyt toivomani rauhallisen tilan. Pienempi sivupöytä lähti alakertaan ja mietinkin nyt, miten tilaa laittaisi. Yhdestä muutoksesta lähti siis muutosten sarja liikkeelle ja nyt koti tuntuu mukautuvan siihen. Järjestelyä se kyllä vaatii, joten tulee menemään vielä aikaa, että kaikki asettuu pakoilleen.

Saatat myös pitää...