Sisustus

Musta-valkoinen tytön huone

Uuden kodin parhaita puolia ovat ehdottomasti lasten omat huoneet sekä yhteen tasoon rakennettu koti. Muuton myötä lapset vaihtoivat koulua ja uusi asuinalue tuntui jo heti meidän omalta. Metsää, luontoa ja paljon ulkoilureittejä.

Vanhemman tyttären huoneeseen ei tullut juurikaan mitään uutta, paitsi matto. Tähän kotiin ostin mattoja lisää ja nyt alkaa olla sopivasti jokaisessa huoneessa jotain.

Uusi säilytyskaluste hankittiin, johon mahtuu käsitöitä sekä koulupaperit. Laatikosto on yllättävän tilava ja Nordli – sarjan pieni lipasto Ikeasta. Mietimme tähän monia vaihtoehtoja, mutta ainoa järkevä paikka muihin kalusteisiin suhteutettuna on tässä sängyn jalkopäässä. Lipaston täytyi olla riittävän matala, joten tämä yksinkertainen laatikosto oli hyvä valinta nopealla aikataululla.

Kartellin musta tuoli sopii minusta tänne hyvin, se on myös koon puolesta vanhemmalle lapselle käytännöllinen. Olen tykästynyt tuoleihin, joissa on käsinojat.

Musta peili on tyttöjen entisestä huoneesta, samoin kuin valkoinen työpöytä. Toinen vastaava pöytä tulikin myytyä keväällä, kun se oli koonsa puolesta liian pitkä toisen tyttären huoneeseen.

Keramiikkaharrastuksesta innostunut on tehnyt monenlaisia juttuja ja niitä on kiva laittaa omaan huoneeseen esille. Pikkusiskokin on saanut lainaan joitain esineitä. Luova harrastus on sopivaa vastapainoa koulun käynnin ohella.

Molempien lasten huoneet ovat samankokoisia, mutta luonteeltaan vähän erilaisia. Jo ensimmäisellä käynnillä tyttö oli ”tiennyt”, että tästä tulee hänen huoneensa. Muuton jälkeen epäilin, tuleeko lasten huoneista koskaan siistejä, mutta yllättävän hyvin kaikelle löytyi paikkansa.

Saatat myös pitää...